expeditie noedelsoep.

Een lesbianische Valentijnsdag op Koh Chang

Claire en ik doen beiden best moeite om redelijk in shape voor de dag te komen in bikini. Uiteraard blijven we altijd hevig zeuren over een muffintop hier en een vetlaag daar. Ook potten zijn gemaakt van vrouw, dus gemekker blijf je houden.

Wat ik bedoel te zeggen: we doen ons best. Maar nu San terug in Nederland is, heb ik het stokje der lompheid weer moeten overnemen. Lig ik dus redelijk slank op mijn handdoekje in het zand, maar dan wel de godganse dag met het lichtblauwe touwtje van mijn tampon uit mijn niet-blauwe bikinibroekje geslingerd.

Gebeurt me geen tweede keer, zou je denken. Maar als Claire en ik later op de middag dertig minuten gescheiden leven door een ruzie over -geheel in het thema- tampons (moet je nu alweer een nieuwe, dadelijk hebben we er niet genoeg, ik heb het aantal tampons extra uitgerekend voordat we op reis gingen, want hier krijgen we nergens tampons versus ik zou mijn baarmoeder graag bevelen niet zo ongesteld te zijn maar ze heeft een eigen wil versus ja maar vaak is je tampon nog niet vol versus moet ik ‘m dan weer terug duwen, and so on) bewijs ik anders.

Claire was al geïrriteerd naar het strand vertrokken vanwege ons zo zorgelijke conflict, terwijl ik op de kamer lig te mokken. Maar het is vandaag Valentijnsdag en dus is ruziën over menstruele zaken zonde. 

Nadat ik onze ruzie in mijn eentje uitvoerig heb uitgelachen, trek ik mijn fleurige, korte strandjurkje aan over mijn bikini. Op naar mijn Clairtje! Romantisch als ik ben, koop ik onderweg nog een rode roos voor d’r.

Als ik daarmee aan d’r handdoekje verschijn, is ze natuurlijk vertederd. Totdat ze opnieuw de blauwe tamponsliert onder mijn omhoog gekropen jurkje uit ziet wapperen en vraagt of ik de hele weg zo erbij heb gelopen. Het antwoord is ja en zo wordt ze opnieuw tot over haar oren verliefd op me en op mijn onvergankelijke sensualiteit.

Verder Bericht

Vorige Bericht

10 Reacties

 1. Clau februari 17, 2018

  Hahahahaha OMG en ik al bijna jaloers zijn op jullie romantische dag!!
  Ik lig in een deuk… deusjes!!
  Blij te horen dat dit de belangrijke dingen zijn waar jullie over ruziën ..
  Mocht je komende dagen andere vrouwen zien lopen met een blauw touwtje….JIJ was de trendzetter!!
  Dikke kus!

 2. Ineke februari 17, 2018

  Geweldig:):):):):):)
  Alleen Mijn allerliefste nichtje kan het zo mooi verwoorden.
  Heerlijk om in een deuk te kunnen liggen .
  Even een heerlijk leuk verhaaltje.
  Geen horrror.
  Nou liefjes veel plezier met jullie tamponnetjes.
  Dikke lieve knuffels van jullie tante

 3. yvonne februari 17, 2018

  moet ik hem dan terugduwen?? ik zie het ook meteen voor me hahahahaha. heerlijk als je ruzie kunt maken over tampons. Plaatst alles zo lekker in perspectief. houden zo xxx Mis jullie!!!

 4. Patries februari 17, 2018

  Hilarisch!
  Nog eentje:
  Vriendin van mij harste haar benen altijd met waxstrips op de wc.
  Moest tussentijds toch ook echt effe piessen en…. ging bovenop een waxstrip zitten met haar doosje…
  Daarna was zitten ietwat sore…

 5. Mama februari 17, 2018

  Haha wat die tampons toch te weeg kunnen brengen hè. Ongelooflijke gekke meiden van me?? het is zo genieten. Hou veel van jullie geweldig . Wat een verhaal???

 6. Miep de Jongh februari 17, 2018

  Het duidelijke bewijs dat je geen ezel bent, Simone, want het verhaal gaat dat die zich niet twee maal aan dezelfde steen stoten.
  Nu is jouw tampon natuurlijk geen steen, maar toch!
  Weer genoten van het verhaal.
  Liefs, Miep

 7. Annebelle februari 17, 2018

  Wahahahaha?

 8. Ivo en Anouk februari 18, 2018

  Whahaha fantastisch!
  Enne ik denk dat je je baan kunt opzeggen…. als je al deze verhalen gaat uitbrengen, super!

 9. 'buv' Gerdy februari 22, 2018

  Hilarisch, feminin, maandelijkse ‘irritatie’.
  die zag ik even niet aankomen : hoe het recent, geaccepteerde huwelijksaanzoek, zo snel (al was het maar voor enkele seconden) aan zo’n (letterlijk)’ kut’-draadje kan hangen!
  ???

 10. Brenda (van Martijn) maart 6, 2018

  Heee Simone & Claire,
  Waarom Martijn mij de link naar deze blog nu pas geeft weet ik ook niet maar heel leuk om jullie avonturen te lezen! heftig ook, de verhalen van Nepal.. en proficiat met jullie verloving!! Liefs Brenda

Laat een reactie achter

© 2024 expeditie noedelsoep.

Thema door Anders Norén